Cuvint de felicitare cu ocazia aniversarii a primului an de activitate a IM OM “MoldCredit” SRL

Onorati vizitatori, Stimati clienti!

Anul 2010 s-a remarcat prin constituirea Organizatiei de Microfinantare “MoldCredit” SRL. Pe data de 23.08.2010 prin efortul comun al asociatilor sai care activeaza in diverse domenii ca: financiar-bancar, educatie, medicina, afaceri in comert si consultatii in domeniul financiar, s-a infiintat MoldCredit cu capital moldo-elvetian.

Desi ecoul crizei financiare si economice rasuna puternic, iar primele asteptari de relansare a economiei mondiale si in particular in Republica Moldova abea apareau la orizont, Fondatorii dupa o analiza profunda si conducandu-se de povata “Criza reprezinta nu doar un declin, ci si oportunitati” a fost luata decizia de a crea o Companie-Organizatie de Microfinantare cu capital mixt cu misiunea de acordare a imprumuturilor si altor servicii financiare orientate spre necesitatile intreprinzatorilor micro, mici si mijlocii, prin aceasta facilitind accesul la finante, imbunatatirea conditiilor de trai, crearea noilor locuri de munca si astfel intreruperea cercului vicios al saraciei.

Caracterul deschis al Companiei, loialitatea fata de client, flexibilitatea, operativitatea, transparenta in afaceri, responsabilitatea si conditiile optimale de finantare ale MoldCredit, vin in ajutorul clientilor sa depaseasca deficientele cu care se confrunta, ca scop fiind sporirea accesului la finantare pentru categorii mai largi de clienti – inclusiv cei cu afaceri semiformale.

Cu prilejul primei aniversari, doresc sa le multumesc Clientilor nostri pentru faptul ca au ales ca partener financiar Compania noastra, iar aceasta ne incurajeaza si mai mult in depunerea eforturilor de finantare si dezvoltare a sectorului IMM de o importanta primordiala si vitala pentru o economie sanatoasa si sustenabila.

Deasemenea, aduc sincere felicitari cu urari de sanatate si prosperitate Fondatorilor Companiei, Corpului Managerial, Colaboratorilor si desigur Partenerilor nostri, dorindu-le mult succes.

Cu respect profund,

Gheorghe URSU – Presedintele IM OM “MoldCredit” SRL