Simpozionul economic international cu tematica “Cresterea economica si stabilitatea financiara”, organizat de Liga Bancherilor din Moldova, care a avut loc pe data de 27 iunie 2013 si la care MoldCredit a fost sponsor general si unic.

Comunitactul de presa al Simpozionului

Programul Simpozionului

Participantii la Simpozion

Rezolutia finala a Simpozionului

mai departe

Pe data de 17 iunie 2013, MoldCredit a semnat Contractul trilateral de recreditare a mijloacelor circulante ale Proiectului de Servicii Financiare Rurale si Dezvoltare a Businessului Agricol PSFRBA(sau FIDA 5) cu Ministerul de Finante al Republicii Moldova si Directoratul Liniei de Credit care are drept scop finantarea prioritara a activitatilor dupa cum urmeaza:

  1. Producerea, recoltarea, pastrarea:fructelor, culturilor bacifere, legumelor, plantelor aromatice si medicinale, strugurilor de masa, culturilor de cimp si tehnice(cu exceptia soiurilor tehnice de struguri, tutunului, culturilor silvice si plantelor pentru amenajarea teritoriului);
  2. Producerea, recoltarea si pastrarea semintelor si al materialului saditor;
  3. Producerea produselor de origine animal, inclusiv procurarea animalelor de prasila, a echipamentului si a utilajelor;
  4. Echipamente pentru sortarea, procesarea si ambalarea produselor agricole;
  5. Sisteme de irigare si sere;
  6. Constructia, reparatia halelor de depozitare si pastrare la rece a produselor agricole;
  7. Agroturismul rural (curatarea si amenajarea terenului, procurarea animalelor, a echipamentului si utilajelor necesare pentru dezvoltarea fermelor din cadrul complexului turistic);
  8. Servicii agrotehnice;
  9. Capital circulant aferent investitiei, pana la 30% din suma sub-imprumutului;
  10. Alte scopuri ce tin de dezvoltarea activitatilor lantului valoric in agricultura.

Astfel, MoldCredit cu sustinerea partenerilor de dezvoltare va contribui la reducerea saraciei din zona rurala a Moldovei prin realizarea obiectivelor strategice de imbunatatire a eficientei lanturilor valorice agricole, sporirea accesului populatiei din mediul rural la resurselor financiare, prin oferirea produselor financiare adecvate si accesibile si reducerea/eliminarea obstacolelor de infrastructura pentru majorarea activelor si veniturilor populatiei rurale sarace.

mai departe

MoldCredit a deschis Reprezentanta in or. Comrat pe data de 01.03.2013 cu adresa str. Pobeda, 95

Conducerea Reprezentantei reprezinta interesele MoldCredit in teritoriu si gestioneaza activ procesul de promovare a imaginii si a produselor Companiei(inclusiv finantarea afacerilor mici).

Date de contact: Stepan Dobresco – GSM: 069347888 sau 0 298 2 69 78

MoldCredit a deschis Reprezentanta in mun. Balti pe data de 01 mai 2013 cu adresa str. Dostoievschi,63

Conducerea Reprezentantei reprezinta interesele MoldCredit in teritoriu si gestioneaza activ procesul de promovare a imaginii si a produselor Companiei(inclusiv finantarea afacerilor mici)

Date de contact: Valentin Armas – GSM: 068003330 sau 0 231 6 03 04

Informatii suplimentare privind produsele Companiei si alte informatii le puteti gasi pe pagina web a Companiei www.moldcredit.md sau la tel:0 22 500 242; 0 22 548 835. Deasemenea puteti sa ne scrieti la posta electronica a Companiei: office@moldcredit.md

mai departe

Mergând în întimpinarea intereselor clienţilor săi, în 2012 MoldCredit a adoptat Instrucţiunea privind Principiile de Protecţie a Clienţilor şi Codul de Guvernare Corporativă a ÎM OM „MoldCredit” SRL.

Ambele documente preiau cele mai bune practici internaţionale în domeniul microcreditării şi sunt elaborate în conformitate cu recomandările Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare din Republica Moldova.

În acest mod, MoldCredit implementează norme comune de conduită referitoare la tratamentul şi protecţia clienţilor săi în cadrul operaţiunilor de creditare.

Instrucţiunea privind Principiile de Protecţie a Clienţilor şi Codul de Guvernare Corporativă a ÎM OM „MoldCredit” SRL pot fi consultate în secţiuena “Reglementări interne“.

mai departe

MoldCredit a publicat rapoartela sale financiare pe pagina sa corporativă. Rapoartele pot fi consultate în secţiunea “Rapoarte financiare

mai departe

IM OM “MoldCredit” SRL oferă noi împrumuturi în conditii deosebit de avantajoase. Acest lucr se datorează semnării recente a Acordurilor de Imprumut Subsidiar cu Ministerul Finantelor si Directoratul Liniei de Credit pe langa Ministerul de Finante al Republicii Moldova.

mai departe

Onorati vizitatori, Stimati clienti!

Anul 2010 s-a remarcat prin constituirea Organizatiei de Microfinantare “MoldCredit” SRL. Pe data de 23.08.2010 prin efortul comun al asociatilor sai care activeaza in diverse domenii ca: financiar-bancar, educatie, medicina, afaceri in comert si consultatii in domeniul financiar, s-a infiintat MoldCredit cu capital moldo-elvetian.

mai departe

Primul trimestru al acestui an a adus Republicii Moldova investiţii în volum de 1748,3 milioane lei, ceea ce constituie cu 32% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

mai departe

În luna mai curent, preţurile la produsele alimentare au înregistrat o creştere de 5% faţă de începutul anului şi de 0,6% în raport cu luna aprilie.

mai departe

Compania “MoldCredit” oferă împrumuturi pentru întreprinzători.

Împrumuturile sunt dedicate întreprinzatorilor din Republica Moldova, atât persoanelor juridice, cât şi întreprinderilor individuale, pentru dezvoltarea şi extinderea afacerilor. Întreprinzătorii au posibilitate să obţină împrumuturi pe o perioadă de până la 36 luni.

mai departe